Direktlänk till inlägg 2 augusti 2007

Vad hände med Star-Warsstjärnorna efter filmerna?

Av Miss Iskalla - 2 augusti 2007 22:18

Chewbacca figurerade till en början ständigt i diverse shampooreklamfilmer, ända tills han var med i en reklamfilm för Pantene ProV. Jobbar numera som kinesisk nakenhund åt Michael Jacksson.


Darth Vader fick jobb som ljudeffekt åt en respirator i filmen: "Darling, shall I pull the plug, and let you die?", som sändes över hela Indien, juldagen 1990. När han fått sparken från filmindustrin, p.g.a svår hosta, fick han agera vaxdocka åt sig själv på Madame Tussauds vaxkabinett i London. "Det är mycket likt, låter en av de anställda hälsa."


Yoda sökte först in som tränare åt Daniel-san i filmen "Karate-Kid 2000". När inte det gick, blev han anställd som ersättare åt Hulken, när denne gick i pension. Han låter hälsa att det snart kommer ut en ny film "The Invisible Hulk, (undertitel) I'm not big, but I'm green"


Luke Skywalker blev på grund av hans efternamn, anställd hos NASA. När de senare, vid en rymdpromenad på rymdstationen MIR, upptäckte att han inte levde upp till förväntningarna, fick han omedelbart sparken. Han kan numera beskådas på lampvaruhuset i Alingsås, fäktandes med ett lysrör.


Han Solo fortsatte sin bana som den omåttligt populäre skådespelaren "Harrison Ford", men när det inte längre var roligt, tog han anställning som kylskåpsförsäljare på ett stort vitvaruhus, han är ju trots allt den enda som överlevt en nedfrysning. Han kan beskådas i fruset tillstånd mellan 9-11, sen har han lunch.


Prinsessan Leia fortsatte helt enkelt att vara prinsessan Leia, och insisterade på att gå omkring och skrika:- "Var är Luke, han är min försvunna BobbySocks-partner."Numera återfinns hon på mentalsjukhus, där hon i tre år försökt förklara för de andra intagna, vad ordet "Jedi-Knight" betyder.


C-3PO blev tolk åt George Bush, eftersom han kunde så många språk. Han fick dock ganska snart sparken, när han sett Bush utan peruk (bush) på huvudet och fått total kortslutning.Han finns numera i den dator som du sitter framför och läser det här med.... du, ja...ja just DU!


R2-D2 tog anställning som Coca-Colaburkautomat, men blev så aggressiv av den röda färgen på burkarna att han dödade en person med ett Colaburksskott, rätt i ansiktet.Jobbar numera som handdukshållare på "Bubbas Universal massage and Steamroom" och stormtrivs.


Kejsaren blev elöverkänslig av alla jävla blixtar som kretsade runt honom hela tiden, lyfte statligt bidrag och flyttade ut i skogen, där han idag bedriver Jojk- och Joddlingkurser och har dessutom designat en egen kåta.


Obi-wan blev anställd som storspöke på spökhuset på "Gröna Lund", där han skrämde en Star-Warshatare till döds med att skrika: "May the force be with you!"Jobbar numera som busschaufför åt lokaltrafiken i Krylbo.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Miss Iskalla - 12 augusti 2010 16:15

Två gubbar sitter i en roddbåt och fiskar.Så flyter en flaska med kork förbi och gubbarna lyfter upp den och öppnar korken.En ande uppenbarar sej och säger: Vad önskar ni för belöning för att ni befriade mej ur flaskan? Gubbarna funderar och den ...

Av Miss Iskalla - 11 augusti 2010 16:11

En till synes blind man, beställde in kaffe, på ett cafe' . Då han fick det begärda hällde han kaffe, grädde och socker i koppen utan att spilla en droppe.Tog sitt wienerbröd från fatet som om han såg och drack, tuggade begärligt. En man som satt...

Av Miss Iskalla - 10 augusti 2010 16:15

En miljonär har party i sin trädgård och säger till gästerna att han lovar att ge vad som helst till den som simmar tvärs över poolen.Det är bara ett problem.Swimmingpoolen är full i hajar. Plask!En man landar i vattnet och börjar genast simma som ...

Av Miss Iskalla - 9 augusti 2010 16:15

Två överförfriskade traskar fram på järnvägsspåret. -Usch, alla dessa trappsteg, de tar musten ur mej. Säger den ene. -Är väl inte så farligt med trappstegen! Svarar den andre.Det värsta är att ledstängerna är så förbannat korta. ...

Av Miss Iskalla - 24 juni 2010 10:31

Läraren:-En mullvad äter varje dag lika mycket som den väger.Eleven:- Hur kan mullvaden veta hur mycket den väger? ...

Presentation

Komentera gärna en historia när du hittar någon du gillar.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Omröstning

Tycker du att det är kul att läsa historierna som jag lägger ut nästan varje dag?
 Älskar dom
 Ja det gör jag
 Lite granna
 Nja
 Si-så-där
 Hatar dom
 Vet inte
 Har inte läst någon

Besöksstatistik

Miss Iskalla's gästbok

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ ~~Miss Iskall~~ med Blogkeen
Följ ~~Miss Iskall~~ med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se